Φωτια Στη Σταματα : To βαθύ ελληνικό καλοκαίρι τρέχει... : Προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην.

Φωτια Στη Σταματα : To βαθύ ελληνικό καλοκαίρι τρέχει... : Προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην.. Από νωρίς παίρνει «φωτιά» το πρωτάθλημα. Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής, η. Πύρινο μέτωπο στη μάνδρα αττικής.

Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά στη σταμάτα αττικής σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική μετά από τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη σταμάτα.

Φωτιά στη Σταμάτα: Οι φλόγες έφτασαν στα σπίτια! Οι ...
Φωτιά στη Σταμάτα: Οι φλόγες έφτασαν στα σπίτια! Οι ... from www.newsit.gr
Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα. Φωτιά στη σταμάτα αττικής κοντά σε κατοικίες. Από νωρίς παίρνει «φωτιά» το πρωτάθλημα. Οι φλόγες βρίσκονται κοντά σε σπίτια, γι' αυτό εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής, η. Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ έχει ήδη γίνει εκκένωση οικισμού.

Φωτιά στη σταμάτα αττικής εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας.

Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταμάτα αττικής. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες. Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής, η. Φωτιά στη σταμάτα αττικής κοντά σε κατοικίες. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του σκαϊ και τους βασίλη χιώτη και νότη παπαδόπουλο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες χαρδαλιάς: Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Επί τόπου σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:05 στη συμβολή των οδών μεγάλου αλεξάνδρου και έκτορος και κατακαίει ξηρά χόρτα. Σημειώνεται, ότι, λόγω της πυρκαγιάς, η ελ.ασ προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των. Πύρινο μέτωπο στη μάνδρα αττικής.

Οι φλόγες βρίσκονται κοντά σε σπίτια, γι' αυτό εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Πύρινο μέτωπο στη μάνδρα αττικής. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα.

Κορονοϊός: Πόσο εύκολα νοσούν οι εμβολιασμένοι- Ποιες οι ...
Κορονοϊός: Πόσο εύκολα νοσούν οι εμβολιασμένοι- Ποιες οι ... from thecaller.gr
Πύρινο μέτωπο στη μάνδρα αττικής. Σημειώνεται, ότι, λόγω της πυρκαγιάς, η ελ.ασ προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη σταμάτα. Προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην. Λόγω της πυρκαγιάς στη σταμάτα, η ελ.ασ. Στο σημείο έχουν σπεύσει πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με δέκα πυροσβέστες. Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά στη σταμάτα αττικής σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ έχει ήδη γίνει εκκένωση οικισμού. Φωτιά στη σταμάτα αττικής κοντά σε κατοικίες. Συναγερμός στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 11 στην περιοχή σταμάτα της πυροσβεστικής. Η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση. Οι φλόγες βρίσκονται κοντά σε σπίτια, γι' αυτό εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:05 στη συμβολή των οδών μεγάλου αλεξάνδρου και έκτορος και κατακαίει ξηρά χόρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του σκαϊ και τους βασίλη χιώτη και νότη παπαδόπουλο. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Συναγερμός έχει σημάνει στη σταμάτα αττικής για φωτιά που έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση.

Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα. Υπενθυμίζεται οτι εκτός ελέγχου βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στη σταμάτα αττικής, πλησίον του νεκροταφείου της περιοχής. Η #φωτια στη #σταματα φούντωσε και μοιάζει ανεξέλεγκτη. Συναγερμός έχει σημάνει στη σταμάτα αττικής για φωτιά που έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:05 στη συμβολή των οδών μεγάλου αλεξάνδρου και έκτορος και κατακαίει ξηρά χόρτα.

Οριοθέτησαν τη φωτιά στη Σταμάτα, δεν απειλούνται σπίτια ...
Οριοθέτησαν τη φωτιά στη Σταμάτα, δεν απειλούνται σπίτια ... from www.newsit.gr
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:05 στη συμβολή των οδών μεγάλου αλεξάνδρου και έκτορος και κατακαίει ξηρά χόρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση. Από νωρίς παίρνει «φωτιά» το πρωτάθλημα. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, γι' αυτό εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Σημειώνεται, ότι, λόγω της πυρκαγιάς, η ελ.ασ προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη σταμάτα. Λόγω της πυρκαγιάς στη σταμάτα, η ελ.ασ.

Φωτιά στη σταμάτα αττικής εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας.

Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Στο σημείο έχουν σπεύσει πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με δέκα πυροσβέστες. Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του σκαϊ και τους βασίλη χιώτη και νότη παπαδόπουλο. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δ.ε. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, γι' αυτό εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Σημειώνεται, ότι, λόγω της πυρκαγιάς, η ελ.ασ προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των. Για την προστασία των πολιτών. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες. Λόγω της πυρκαγιάς στη σταμάτα, η ελ.ασ. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη σταμάτα.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code